Trungu familjar prej drurit

15.00

+
 • Trungu familjar prej drurit

  15.00

  Request a Call Back

  •  Size Guide
  •  Informacione për dorëzim

   Informacione për dorëzim

   Dorëzimi

   Pas bërjes së porosisë, ju do të pranoni një email që konfirmon se porosia juaj është kryer me sukses. Nëse porosia juaj është bërë ditën e premte pas orës 13:00, ose në fundjavë, atëherë porosia juaj do të dërgohet në ditën e punës.

   Shërbimi postar dërgon në adresën tuaj nga e hëna në të shtune. Për atë qëllim, personi duhet të jetë i pranishëm në adresën e treguar për dorëzim. Para se të bëhet transporti i produktit, furnizuesi do t’ju telefonojë para se të dorëzohet. Zakonisht koha e dorëzimit brenda Kosovës është 1-3 ditë pune, ndërsa në Shqipëri & Maqedoni 3-5 ditë pune. Transporti në territorin e tërë Republikës së Kosovës është 2 euro në bazë, ndërsa në Shqipëri kosto e transportit është 5 euro, që do të thotë se do të jeni të detyruar të paguani për të marrë porosinë tuaj.

   Kostoja e transportit paguhet nga vetë blerësi. Nëse porosia kthehet nga shërbimi korrier për shkak të një përpjekje të pasuksesshme për të dorëzuar porosinë, dërgesa do të kthehet dhe ju do të merrni një NDALESË për çdo porosi në të ardhmen nga uebi ynë. Nëse produkti ka nevojë të zëvendësohet, kostoja e kthimit dhe shkarkimit të produktit të ri mbulohet nga blerësi. FoxShop merr përsipër të mbulojë koston e transportit vetëm në rast të mospërputhjes (konformitetit) në mes të produktit të porositur dhe produktit të pranuar.

  •  Ask a Question

   Trungu familjar prej drurit

   15.00

   Ask a Question

     ... persona kan klikuar brenda 24 orëve.

     Shpërndaje
   Siguri e garantuar

   Trust

   Produkti “Trungu Familjar prej Drurit” është një artifakt unik dhe personal që shërben si një mënyrë kreative dhe e ngrohtë për të përfaqësuar historinë dhe lidhjet e një familje.

   Ky produkt përfshin gdhendjen e emrave, datave të rëndësishme ose simboleve të veçanta në dru, duke krijuar një veprë arti që tregon historinë dhe trashëgiminë familjare. Ja disa karakteristika dhe detaje që e bëjnë këtë produkt të veçantë:

   Dizajni

   • Personalizimi: Çdo trung familjar është i personalizuar plotësisht. Emrat e anëtarëve të familjes, datat e lindjes, përvjetorët e martesës, dhe ngjarjet kyçe mund të gdhenden në dru.
   • Simbolet: Shtohen simbole që kanë rëndësi për familjen, si zemra, pemë, ose yje, për të theksuar ndjenjën e unitetit dhe dashurisë.
   • Struktura dhe Forma: Forma mund të variojë nga një trung i thjeshtë i rrethuar me degë që përfaqësojnë anëtarët e familjes, deri te struktura më komplekse si pema e jetës.

   Përdorimi dhe Rëndësia

   • Dekor i Kuptimplotë: Ideale për të zbukuruar shtëpinë ose zyrën, duke shtuar një prekje personale dhe të ngrohtë në çdo ambient.
   • Dhuratë e Paharrueshme: Një zgjedhje e mrekullueshme për dhuratë gjatë rasteve të veçanta si dasmat, përvjetorët, ose si një mënyrë për të shënuar lindjen e një anëtari të ri të familjes.
   • Ruajtja e Historisë Familjare: Vepron si një kujtesë fizike e historisë dhe lidhjeve familjare, duke kaluar nga njëra brez në tjetrin.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Trungu familjar prej drurit”

   Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategoria:
   Close Shporta Ime
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories